A je po...

Aro šou Offroad festivalu 2010. Tak je to tedy za náma. Z mého pohledu vše proběhlo v pohodě a bez vážnějších problémů. Počasí dopadlo přesně podle objednávky, do čtvrtka pršelo a pak následoval slunečný víkend. Většina účastníků si pak hravě poradila i s chladnější nocí.

Velkým úspěchem byla letos hned první disciplína - Orienťák, poprve v devítileté historii se nám vrátily všechny posádky, které odstartovaly. Celkově tradiční setkání letos zpestřila účast Ify - Obludy, ta byla stále a zaslouženě střededem pozornosti diváků a vydatně pomáhala i pořadatelům se zapadnutými účastníky soutěží. Sice ji terén také párkrát porazil, ale bylo to impozatní. Kluci díky.

Myslím, že celá akce proběhla bez vážnějších problémů a dokonce i silně unavení účastníci, byli stále poměrně ovladatelní a tak patří dík, nejen všem pořadatelům a pomahačům, ale i všem účastníkům.

Celkem bylo registrováno 197 vozidel a k tomu odhadem tak 30-40 neregistrovaných z řad pořadatelů a jejich hostů. Všicni měřili své síly v již klasických kláních. Hictoricky prvního celkového vítězství nakonec dosáhli členové Niva klubu. Za pěkné ceny je třeba poděkovat sponzorům Navijáky.cz, Hunter.cz, Jonáš foto,ATS Svárov.cz,Palatino.cz, masážnímu studiu viz odkazy. Dál pak za ohňostroj Krupičkovi a dobroty výborné hospodě. Taky nesmíme zapomenout na páteční koncert Černech brejlí. O sobotní ,,muzice" bych se radši moc nezmiňoval.

Spousty odkazů na fotky naleznete už teď na offroadforum.cz a 4x4názory.cz  další pa budou co nejdřív i u nás ve fotogalerii.

Takže díky díky díky aza  rok ahoj a nashle jubilejně a to už po DESÁTÉ!!!!!

Manyjak