Aro šou Offroad festival za dveřmi

Tak a už za necelých čtrnáct dní, nás čeká již 13. ročník teto offrouďácké akce. Dnes jsme pro vás připravili cca 116km noční orientační závod kde vás krom jiných nástrah čeká navíc patnáct úkolů. Minimálně třetina vede po mimo silnice.

Od pátečního odpoledne vás čeká nějaká ta muzika, promítání tématických motoristických filmů a dobré občerstvení. Samozřejmě bude k dispozici terénní trať pro volné ježdění.Na přivítanou vám upečeme selátko.

Po setmění bude start první disciplíny a to orientační jízdy s plněním úkolů. Další soutěže budou probíhat celo sobotu, a ze všech umístění vyvstane celkové pořadí účastníků za celou akci. Čím více disciplín se úspěšně zůčastníte, tím větší šance, stát se celkovým vítězem a vyhrát krom jiného naviják. Vyhlašovat budeme samozřejmě i jednotlivé soutěže.Soutěže jsou koncipovány tak, aby si své našel jak leštěnkář, tak soutěžící se speciálem. Na orienťák je potřeba střízlivý řidič a auto na spz.

V sobotu večer pak u repro hudy a nějakého fimečku, proběhne celkové vyhlášení a oficialní část akce zakončíme oblíbeným ohňostrojem.

V neděli se s toho vyspíme, občerstvíme se, případně volně pojezdíme a pak se rozjedem do svých domovů. Tak už se těšíme ahoj a nashle za osm dní v Ředhošti. H.

pár loňských fotek :   https://romanmares.rajce.idnes.cz/2013-09-07_AROSOU_2013/