Budapešť - Bamako 2012 na start!

Tak jsem se v podvečer vrátil z oficiálního rozloučení českých účastníků tohoto závodu.Vypadá to, že jsou řádně připravený a nezasáhla je ani žádná trudomyslnost.

Česká skvadra se letos skládá ze čtyř vozů.Subaru a Toyota v kategorii závodní a dva Tranzity v turistické. Zítra se posádky přesunou do Budapešti, kde je čekají přejímky a v sobotu pak slavnostní ostrý start rallye.

Tenhle závod je mi rok od roku symatičtější a myslím, že jeho známost i obliba stále stoupá. Zejména když se člověk podívá co stojí slavné závody jako Dakar a co se tam pak děje za nesportovní bordel. Komu jde o počádné závodění za ne až tak strašné peníze a hlavně o přádné dobrodružství msí volit Bamako. Je tam slušná konkurence v podobě desítek závodních týmů a na druhé straně i spouta dobrodruhů na neuvěřitelných strojích. Takže závody, kamarádi a řádné dobrodružstvi. Tak to má byt tak je to správne!!!

Klukům jsme popřáli hodně štěstí a úspěchů a já jsem jim přál ať konečně překonají naší, zatím nejúspěšnější českou učast v závodě 2007.Tak a nezbývá než držet palce a těšit se na samé dobré a taky pravidelné zprávy s cesty.