Druhý závod - Sosnová

Tak na druhý závod sezony jsem se konečně vydal zkusit nové auto. Vyrazil jsem s Matějem v sobotu v šest ráno a to odvážně po ose a na závodních kolech. O července kdy jsem auto dodělal, jsem na něm už najel skoro tři tisíce km. Tak i cesta na závody proběhla v pohodě a alespoň jsem si trošku osahal ty kola.

Bohužel jsme tentokrát byli jediní zástupci z naší party my. Onej má moc práce, Teploměra to moc nelákalo a taky musel makat a Kuba stále nemá hotové auto. Dokonce ani z Maluchářů nedorazil nikdo.

Už by se, ale dala pomalu založit třída veteránů. My a náš Escort Mk II, jsme nebyli zdaleka jediní. Byla tam pěkná Tisícovka, Capri  klasicky několik Stovek a pár Žigulů.

Počasi přálo rychlosti, už od rána bylo úplně sucho a tak všichni jeli co to dá a postupně své tempo stále zrychlovali. Přes dřevěný most někteří dokonce skákali. To byla síla a neobešlo se to bohužel bez nehody, naštěstí bez vážnějších následků.

Suhý  povrch rozhodně nevyhovoval našem utahanejm padesáti koňům, a tak jsme skončili někde před koncem startovního pole. Přes to jsme si závody moc užili a byli jsme rádi, že auto vydrželo. Do budoucna budeme muset přidat na výkonu, ale jinak se ukázalo slušně.

Počasí vydrželo, většina techniky a pořadatelé též, takže opět pěkné závody.

Další závod se koná 6.11.2010 a to zřejmě v Milovicích. Ahoj H.