OFFROAD festival - Aro šou 2010 !!!!!!!!!!!

Vážení kolegové, příznivci a kamarádi. Včera se mi podařilo potvrdit prostor  na tradiční první zářijový víkend, takže vás tímto srdečně zvu na již devátý ročník Aro šou - Offroad festivalu. Ten se bude konat opět v Bratronických kasárnách v termínu 3.-5.9.2010

Program bude také z větší části tradiční, ale přes to se ho zde pokusím pro neznalé mírně nastínit. Od pátečního rána bude možný příjezd účastníků a jejich ubytování v areálu, okolo poledne již bude možné se v místě náležitě občerstvit, tato možnost potrvá téměř nonstop, až do nedělního oběda.

Během celého víkendu bude možné si samostatně zařádit se svým autem či čtyřkolokou a to jak volně, tak v sobotních soutěžích o hodnotné ceny, mezi něž patří navijáky či zahraniční zájezd, ale i spousty dalších cen. Soutěže začnou již v pátek večer, orientačním závodem po kraji / mohou se zůčastnit prakticky veškerá vozidla na spz/, dále pak bude probíhat soutěž v trialu, trialu na slepo, Neucmrdni, nejrychlejší a nejpomalejší výjezd, průjezd blátem na čas a na závěr stále oblíbenější soutěž a to běh blátem/ tzv. Bláťáci/ Některé záběry můžete vidět v naší videogalerii či fotogalerii, případně si objednat DVD z minulých ročníků.

Po většinu času bude znít repodukovaná hudba, v pátek a snad i v sobotu večer proběhne promítaní s Off a relí tématikou. Sobotní večer proběhne koncert oblíbené kapely Černý brejle a možná i další překvapení. Celou sobotu bude možné zakoupit nějaké ty Off doplňky  suvenýry, když vše vyjde budou i předváděcí jízdy a v neděli dopoledne tradičně ukázky hasičské techniky HZS Kladno.

Na všechny se moc těšíme a zveme bez rozdílu diváky, účastníky i připadné zájemce o jakoukoli spolupráci na této tradičně největší akci  pro milovníky jízdy v terénu u nás.

Takže nashle a ahoj první víkend v září!!!!!! Manyjak