Rallye večerní Prahou 2011

Tak a máme za sebou, poměrně úspěšnou premierouvou účast na tomto podniku. 5.11.2011 proběhl již 48.ročník, této opravdu tradiční akce. Akce je určena pro širokou motoristickou veřejnost, bez nároků na nějaké úpravy vozů či specielní vybavení. Opravdu si to může zkusit každý.

Pořadalelé sice striktně odmítají, že jde o nějaké závodění, ale stihnout včas dojezdy do čk, není opravdu nic jednoduchého a vůbec ne pomalého. Když se k tomu připočítá jízda zručnosti a výměna kola, obojí taky na čas, pak jsou z toho závody jak vyšité.

Úřastnilo se něco k osmdesáti  posádkám, startovní pole bylo co do složení posádek i strojů, velmi rozmanité. Byly to posádky ženské, mužské,smíšené i rodinné. Auta od elektomobilů přes Trabanta až k Subaru Impreza.

Myslím, že všichni si užili pěknou a místy až překvapivě náročnou trať a odvezli si samé pěkné zážitky i nějaké to ponaučení. I my jsme byli s naší účastí spokojeni a nečekaně jsme si dojeli pro třetí místo v kategorii veteránů s naší Escortem. Poděkování patří zkušeným pořadatelům. 

https://manyjak.rajce.idnes.cz/Rallye_Vecerni_Prahou_2011#