9. amaterrallye Sosnová

Pořadatelé mně chtěj snad zničit, zas to rani vstávání a to už je krásně dlouho vidět!!! No ono to tentokrát asi nabylo ,,kůli´´ tmě, ale proto, že se jelo až v neděli a všichni se mohli  nějak včas dostat domu, a v pondělí se mohli řádně zapojit do procesu.

Ale pěkně popořadě, ráno jsem tedy musel vstát už v šest a pak nás čekala slabá hodinka jízdy do Sosnové, tu nám bohužel zkomplikoval, nadměrný náklad, který ne a ne uhnout. Po cestě jsem ještě volal Onejovi, bohužel jedinému dalšímu z naší party kdo se účastnil, jestli náhodou ještě nespí. Byl už, ale z celou rodinou na cestě a dokonce před náma. Nakonec jsme ještě dojeli v čas a registaci i seznámení s tratí tak stihli bez problémů.

Závod byl dobře připraven a problémy nebyly ani v místě křížení rozjetých a startujících závodníků. Jediný vážnější problém nastal, když jeden příliš ,,velkej´´ závodník, nezvládl svúj vúz a srazil část časomíry. I to se podařilo vyřešit a závod mohl pokračovat.

Okruhy není nic pro mne, ale díky pár zajímavým kolizím a tomu, že hrozící déšť se nám nakonec vyhnul, jsem si závody taky pěkně užil. Sám jsem si tedy místy na trati přišel spíš jak na driftech, stálo to však za to i když čas nám to asi moc nevylepšilo. Bohužel v náší třídě nás jelo tentokrát nějak málo, ostatní nedorazili a nebo asi přeběhli do jiné třídy.

Já i Onej jsme se shodně umístili na třetím místě, mě se tím snad podařilo poskočit i na třetí místo prúběžně. Onej děla co mohl, ale proti Swiftům Gti s téměř dvojnásobným výkonem, to prostě víc nedalo.

Specielní poděkování patří Mistru Kutinovy, který se na nás konečně dorazil podívat.

Tak zas příště na bohužel už posledním závodě sezony 2009 - 2010 v Milovicích. Manyjak