Aro rekord

Tak jem si nečekaně ulovil se svým Arem nový rekord. Minulý týden na fotbalovém soustředění našeho Matěje, se podařilo Salimu, majiteli pěkného rekreačního areálu Svatý Štěpán /nedaleko Mýta u Rokycan/, zaparkovat patrový autobus na trávník, který pak řádně promoknul.

Aby taky ne pršelo vážně dost. Sem na to sice Saliho upozornil, moje slova však nebyla vyslyšena. Odjeli jsme na nedaleké fotbalové hřiště, kam za náma mněl Sali dovézt fanoušky z tábora na přátelský zápas.

Jen jsem dorazil na hřiště, už volali o pomoc. Jelikož, jak každej ví, rád předvedu co Aro dokáže, neváhal jsem a vydal se na záchranu. Autobus stál se zahrabaným zadním kolem, tak 30cm, kola se protáčela, ale nepohnul se ani o centimetr. Při prvních dvou pokusech se dvakrát přetrhlo lano na deset tun, ale ani to mě neodradilo. Před třetím pokusem jsem odkopal zahrabaný tuplák, lépe jsme nastavili rejd, trochu podsypali pískem z nedalekého pískoviště, no a konečně to vyšlo. No a k tomu rekordu, o váze patrového autobusu jsem se informoval až po akci, no a ona ta potvora váží 18tun. Já jsem tedy stál na rozdíl od autobusu na asfaltu, ale uznejte, slušnej výkon. Akorát aby to teda bylo úplný, nepřežilo to uložení agregátu a krapet jsem si přeth siledbloky. No, ale stálo to za to, škoda, že tam nebyl fotograf.