Aro šou 2018 před akcí

Takže shrnutí notoricky známých informací/17.ročník/ před akcí. Přjezd možný od páteční poledne, po dohodě i dřív. Vstupné na pěší osobu 50,- , děti zdarma, /častnický poplatek je za auto/na osoby nechledě/ a zahrnuje vjezd, účast na soutěžích, koncert, volné ježdění. Tento je 700,- za auto, 500,- za vozy Aro. Veteráni /dle uvážení pořadatele/ zdrarma. Auto pouze na kempování, bez možnosti ježdění po areálu 350,- V areálu k dispozici, voda, záchody, osvětlení, občerstvení, plocha pro kempování.
Stručný program : v pátek příjezd účastníků, grilovaná šunčička skoro pro všechny, večerní orientační závod, koncert několika kapel.
V sobotu od cca 10 h naš klasický program Neucmrdni, Trial a slepec. To bude probíhat zhruba do oběda. Následují vyhlašované soutěže Nejpomalejší výjezd, Nejrychlejší výjezd, Průjezd blátem na čas a na závěr hromadný běh blátem na čas.
Večer až to spočteme bude vyhlášení a závěrečný ohňostroj.
V neděli se pomalu probereme, je možnost volného ježdění, lze navštívit vyhlášené Trhy Ředhošť. Pak dle uvážení následuje očista těla i aut a dobrovolný odjezd domů.