Aro šou Offroad festival 2010

Pozor pozor, ofrouďáci a spřízněné duše. Již příští týden 3.-5.9.2010 se koná již devátý ročník, této již tradiční akce.

Čekají vás tradiční disciplíny, v pátek večer Orieťák, v sobotu pak Nerychlejší a Nejpomalejší výjezd, Neucmrndni, Průjezd blátem, Trial, Slepec, z těchto disciplin na závěr vyhlásíme i celkového vítěze. Vrcholem pak bude stále oblíbenější běh blátem - Bláťák, letos o velmi zajímavý poukaz na luksusní masáže do masážního studia v Praze. Samozřejmě nebudou chbět, ani další hodnotné tématické ceny vč. navijáku.

V areálu je možné nocovat ve vlastních stanech, autech či jen tak pod širákem. Zajištěny budou záchody, voda, to vše již od čtvrtečního odpoledne. Stravování pak po celý víkend počinaje pátečním polednem.V pátek a v sobotu bude také probíhat promítání dvd a fotek s Off tématikou, rádi pustíme i vaše.

V sobotu večer vše vrcholí koncertem osvědčené skupiny Černý brejle, ta vám zahraje opravdu všechno a parádně. Její koncert přerušíme vyhlášením výsledků a vše téměř ukončíme pěkným ohňostrojem.

Až se v neděli probudíme, mněla by ještě proběhnout ukázka hasičské techniky a pomalu se pak rozpustíme do svých domovů. Případné dotazi pište na mejl manyjak@quick.cz, nebo na telefonu 604 179 689. Díky Manyjak