Aro šou Offroad festival 2012- den po té.

Tak a máme za sebou už 11. ročník této akce. A jaké to teda bylo z pohledu pořadatele?

Tak hlavně se snad podařilo najít téměř baječnej areál, tím bezesporu Ředhošť je a díky autoklubu Eváň se dařilo mírné nedostatky rychle a dobře řešit. Tímto chci klukům poděkovat, budu určitě všude chválit a areál propagovat. Je to jistě zapotřebí a zaslouží si to!

Počasí jsem měl domluvéné, jako ostatně téměř celých jedenáct let. Když jsme akci chystali přijel se podívat Ječovický pan starosta a ptal se, jestli mu to starostování vydrží i po víkendu. Jelikož dostávám pozitivní ohlasy i od místních obyvatel, tak snad ano.

Příjezd účastníků mi letos přišel nějaký zpožděný a už jsem si říkal, kdepak jsou. No pak se to ale správně rozeběhlo a počet účastníků s terénními vozy se v sobotu po obědě zastavil na čísle 167. To je myslim poměrně slušná účast, zvášť s přihlédnutím k parkovišti pouze pro návtěvníky kde se vystřídalo na 150 aut a některá byla taky off.

Celá akce proběhla z mého pohledu bez problémů a všichni účastníci svým chováním v areálu v zásadě nepřekočili únosnou hranici, za což všem mnohokrát díky. Dokonce i jediný oficielní úraz proběhl na motoristickou akci kuriozně, a to otřes mozku způsobený během po svých. I to ale po ošetření a nezbytném regenu, dopadlo dobře.

Tak ještě to musíme vše dorozbalit a uklidit a hurá vtříct lepším zítřkům. Případné dotazy a připomínky vznášejte mejlem. Jo taky jsem ještě nějakýmu ochotnýmu účastníkovi nevrátil stopky tak ať se přihlásí!?

Další ročník se uskuteční opět v Ředhošti a to 6.-8-9-2013, už se na vás moc těším, tak ahoj a nashle!!!