Aro šou Offroad festival 2014

Tak a léto nám pomalu klepe na dveře a sním se nám blíží další ročník této klasické offrouďácké akcičky. Takže letos to bude 5.-7.9. a to opět na osvědčené trati v Ředhošti !!!

Program bude taky klasický a to zhruba takto  v pátek bude oficielní příjezd od 12:00, od této chvíle bude v areálu občerstvení,WC, nějaká muzika, tekoucí voda louka pro kempování a další vymoženosti k vylepšení víkendového pobytu.

Večer bude hlavním programem grilování pro všechny zdarma nějaký to zviřátko na grilu a hlavně noční orientační závod po kraji, ten bude vhodnej i pro neupravený auta a odvážný osobáky. Bude zároveň tvořit první disciplínu zápolení, kde se budou jednotlivé soutěže sčítat a v so cca 20:00 večer pak bude krom jiného vyhlášen celkový vítěz setkání.

Všechny soutěže budou hodnoceny i jednotlivě a to první tři místa, nejen pohárem, ale i praktickejma cenama. Celkový vítěz pak krom jiného obdrží naviják.

V sobotu pak budou od cca 10:00 po celý den probíhat soutěže  jako Nucmrdni, Trial, Slepec, Nejrychlejší výjezd nebo běh blátem. K tomu bude možné zakoupit upomínkové předměty a nějaké ty Off dolňky.

Večer vše vyvrcholí živým koncertem, vyhlášením výsledků a slavnostním ohňostrojem.

Tímto vás tedy všechny zvu, ať jako účastníky, diváky či partnery akce.