Aro šou - Offroad festival 2017 + Niva cup

 8.-10.9.2017

Tak je takové zhrnutí měsíc před akcí. Akce bude :-)

Ne vážně. Letos budeme mít tyhle věcia zhruba v tom pořadí co to píšu. Oficielně je příjezd možný od pátku 12.00, po dohodě lze přijet i dřív. Někdo od nás bude na místě již od čtvrtka. V místě k dispozici, louka pro kempování, záchody, umyvadla s pitnou vodou, občerstvení po celou dobu akce. Možnost mytí aut v areálu. Část areálu osvětlená. Nějaký ten skákací hrad pro děcka min v sobotu po většinu dne a zdarma. Volné ježdění v terénu po celý víkend.

V pátek čeká na všechny uvítací prasátko na grilu, večerní koncert, a večerní orientační jízda s úkoly.

V sobotu začne program v cca 10.00 jako první budou do oběda probíhat klasické soutěže Neucmrdni, Trial a Slepec. Po obědě pak budou na místě vyhlašované disciplíny Nejpomalejší výjezd, Nejrychlejší výjezd, Průjezd blátem a na závěr Běh blátem. Každý se může účastnit dle své chuti a možností svojí techniky. Pořadí bude vyhlašováno, jak z jednotlivých disciplín, tak pak cekové průměrným výpočtem.

Večer pak proběhne vyhlášení, ohňostroj a neřízené veselí.

Letos je novinkou účast Niva klubu Česká Lípa s jeho soutěží Niva cup. Nejpravděpodobněji si v sobotu do soutěže započítají naše soutěže a jejich závod pak bude pokračovat i v neděli až do odpoledních hodin.

Dále bude možné si prohlédnout náš speciál Lda NIva Bronto a případně se jím i zvézt.

Účast dále přislíbyl i závodník a cestovatel Robert Blázius a mnozí další přátelé offroadové scény. Možná dorazí replika hisrorického obrněného vozu na podvozku Aro. Dál se jedná o dalších zajímavých účastnících.

Tak se na vás těšíme.