Autosalon Praha 2018

Ve dnech 12.-15.4. se koná v Praze na Výstavišti Autosalon. Při této přiležitosti tam pro vás vystavujeme taky něco pořádně offroadového. Společně s Offroadmaraton.cz vám nabídneme výstavku hned vpravo za hlavním vchodem.

Budete mít možnost zhlédnout tam čtyři exponáty. Toyota Hilux TD uprvenou pro dálkovou rallye, Aro 240 TD které už dvacet let jezdí offroudové závody / mimo jiné Offroadmaraton a jeho známou  24H v Dobřanech/, dále pak Ladu nivu Bronto a nově homologovaný extrémní stroj 6x6 Petrovič.

Tento stroj i Lada Niva Bronto Extrém cross je homologován pro siniční provoz. Navíc je nově na prodej za akční cenu. Oba stroje hravě překonají bláto , sníh i vodní polochy či bažinu. Přitom se obstojně /vzhledem ke konstrukci/ chovají i v silničním provozu.

Bohužel nebude moci poskytovat informace přímo na výstavě, v případě zájmu nebo dotazů, nás neváhejte kontaktovat emailem, na Facebooku  či ve všední dny telefonicky. Děkujeme za váš zájem a přejeme pěknou a příjemnou vycházku při návtěvě Autosalonu.