Intercontinental 2012 zprávy

Tal letos to vypadá, že přitvrdili pořadatelé i příroda. Jak dosávám průběžně zprávy ze závodu, není to žádný piknik, ale opravdový Africký dobrodružství.

Hned na začátku snad v druhé etapě, byla trať velmi náročná a někteří závodníci byli nuceni přenocovat v poušti. Dojezd do kempu prostě nestihli a jak to vypadá situace se během závodu nejednou opakuje, to není rozhodně na škodu a svědčí to o pořádné náročnosti.

Pořadatel také přitvrdil v otázkách hodnocení a dodržování pravidel. Některé týmy to okusili na vlastní kůži, třeba za překročení rychlosti v obydlené oblasti.Bohužel už také došlo k pár nehodám, motorkář srazil chodce či nejnověji, Def-tec tým zkoušel jízdu po střeše. Doufejme, že bez vážných následků.

Ondra s Luckou - Offroadmaraton tým, také po velké opravě přidřeného motoru, pokračují i když jen v nižší kategorii. No hlavně, že jedou.

Zpráva z 4.2.2012 : Tak včera večer jsme opravili stabilizátor př.nápravy a měnili kolo.Dnes znovu defekt, přehřívání a upadlej drát od teploměru. Poslední CP jsme vynechali, už na předposlední jsme byli skoro ve tmě. Včera jeli Def teci po střeše a dnes zase minus jeden motorkář. Statkáři vyhráli i s časovým skluzem. Mišák utopil motorku.Je to fakt hodně náročné,startovali jsme v půl osmé a do teď nejsou všichni v bivaku..... Fučí vichr, písek máme všude......

Tolik aktuálně přímo z trati. H.