Svojšické Řádění

Tak jsem minulý víkend při účasti na Rallye Berounka Revival, přespal u starého kamaráda Horníka. Ten mi řekl o malém srazu, který pořádají nadšenci z blízké obce.Jelikož nám vyjmečně vyšel volný víkend s celou rodinou, rozhodli jsme se pro společný pohodový výlet. 

V sobotu ráno jsme ani nemuseli brzy vstávat, jelikož akce začínala až ve 13h. Po cestě jsme po telefonu zjistili, že obec v které se akce pořádá se jmenuje Svojšice. Pohledem do mapy jsme upřesnili cestu a krátce před jednou obec našli. Pak zbývalo pár otočení při hledání a objevili jsme navigační šipky s nápisem Řádění.

Dorazili jsme na krásnou slunnou louku, hned za humny a byli překvapeni množstvím nadšených účastníků a diváků. Bylo zajištěno i příjemné občerstvení.

Na akci se sešlo pár traktorů a terénních vozů, různého stáří a značek. Přes komorní ráz/nebo právě proto/ byla akce velice povedená a příjemná po všech stánkách.

Jsem rád, že se i v dnešní uspěcháné a hektické době najde pár nadšenců, kteří májí chuť se do podobných věcí pustit. A proto jim za to děkuju, obzvlášť proto, že za tím vidím tu potřebnou práci a nadšení.

 

FOTO -  https://manyjak.rajce.idnes.cz/Svojsicke_Radeni_10_2015/